Gratis Kennismaken

Vrijblijvend en gratis kennismaken

Kennismaking met relatietherapie. Elk traject begint bij mij met een kennismakingsgesprek, dit gesprek is altijd vrijblijvend.

Dit kennismakingsgesprek duurt ongeveer 60 minuten en kan bij mij in de praktijk of online plaatsvinden. In dit gesprek leren we elkaar kennen. Jullie kunnen vertellen waar je samen in vastloopt en hulp bij nodig hebt en ik kan iets vertellen over mijn manier van werken.

Ook kunnen jullie ervaren wie ik ben en hoe ik werk, want we gaan direct met elkaar aan de slag, rustig achterover hangen is er niet bij. Voor mij is het belangrijk dat jullie in dit gesprek gaan ervaren of wat ik zeg en doe voor jullie helpt. Zo komen we er vanzelf achter of we een ‘klik’ hebben en er voldoend vertrouwen en veiligheid is.

Wanneer jullie het gevoel krijgen dat ik niet degene ben die jullie verder kan helpen dan is ons kennismakingsgesprek gratis Even goede vrienden, het gaat er immers om dat jullie de hulp vinden die bij jullie past.

Willen jullie wel met mij verder dan is dit gesprek ook direct jullie eerste belangrijke sessie geweest, die ook jullie direct al veel oplevert. Voor dit gesprek stuur ik dan ook een factuur.

De keuze om wel of niet verder te gaan na onze kennismaking, maken jullie rustig thuis en geven dit dan aan mij door. Je wordt bij mij op de bank dus niet voor het blok gezet.

Naar mijn idee geeft deze manier van kennismaken jullie de mogelijkheid om je op een vrijblijvende manier te oriënteren op hulp die het beste bij jullie past en toch in het eerste gesprek al direct aan de slag te gaan met de problemen die spelen binnen jullie relatie.

Gratis Inzichtgesprek

Misschien is een gesprek in mijn praktijk nog net een brug te ver en vragen jullie je nog af of relatietherapie of relatiecoaching wat voor jullie is. In dat geval bied ik jullie een gratis Inzichtgesprek aan. In dit gratis telefonische of online gesprek van 30 minuten beantwoord ik de vragen die jullie hebben en bespreek ik met jullie de mogelijkheden van relatietherapie en wat dat jullie relatie kan opleveren.

Vraag hieronder het gesprek aan dat het beste bij jullie past.

Contact

Nieuwe-Kansen | Rob Dekker | Botterstraat 47 – 1271 XL Huizen
Telefoon 06 – 33 528 42 7

alle velden moeten ingevuld worden om je vraag zo goed mogelijk te kunnen beantwoorden