Ervaringen van anderen

“De relatietherapie bij Rob heb ik ervaren als een waardevolle bijdrage aan mijn relatie.

Gedurende de sessies hangt er een open en toegankelijke sfeer waardoor kwetsbare momenten gedeeld konden worden. Deze sfeer werd voor mij onder andere gecreëerd doordat Rob ook voorbeelden uit eigen ervaring deelt.

Rob daagt je uit om vanuit een ander perspectief naar situaties te kijken, waardoor je de onderliggende pijn of angsten van je partner beter leert begrijpen.

Ik vond het fijn dat Rob tips en handvatten geeft waarmee je samen of juist persoonlijk aan de slag kunt. Indien nodig wordt aanvullende achtergrondinformatie of een verwijzing naar een boek verstrekt.”

“We hebben Rob als een hele toegankelijke, betrokken maar ook objectieve therapeut ervaren.

Na een moeilijke fase in ons huwelijk had Rob ons met de juiste vragen en sturing in no-time weer op de rit. Hij wist op objectieve wijze ons beiden de ruimte te geven in het gesprek waar we er als partners samen niet meer uit kwamen.

Onze gesprekken met Rob zijn een enorme katalysator geweest om na 12 jaar huwelijk een mooie verdieping te ervaren van onze relatie. Dankjewel Rob!”

“We found our contact with Rob exceptional.

We immediately felt at ease and comfortable within the environment.

We both found the sessions very useful to speak about our problems with an impartial party, who did not pass judgement but helped to guide the conversations so that each of us gained from the sessions.

The sessions helped us to speak about difficult times in our lives in a constructive manner, to try to regain the trust and communication in our relationship. I would certainly recommend Rob to others.”

lief hebben

Onze ervaring met Rob was goed en heeft ons goed verder geholpen. Zowel op persoonlijk niveau als samen.

Waar onze relatie in de vakantie op knappen stond staan we nu sterker dan ooit naast elkaar. De oplossing was simpel: blijf in gesprek en spreek de gevoelens en gedachten uit die je hebt. Dan weet je van elkaar dat je gehoord wordt.

Ook in de tijden dat het op andere vlakken minder ging heeft Rob goed mee gedacht in oplossingen i.p.v. problemen. Wij zijn Rob dankbaar voor zijn hulp en raden iedereen aan om eens langs te gaan als het niet lekker loopt.

“Ik heb de gesprekken met Rob als zeer prettig ervaren. Ik vond het bijzonder te merken dat mijn man echt een klik met Rob had, dat had ik echt niet verwacht.

Rob gaf duidelijke richtlijnen en een proces wat mij houvast gaf. Rob was ook bereid om andere wegen te bewandelen toen mijn man aangaf dat het voor hem niet lukte.

Rob bleef rust creëren dat vond ik zo knap, als ik het echt niet meer zag wist Rob toch weer lichtpuntjes te geven.

Hartelijk dank voor alles! Ik hoop je nog eens te spreken want ik voelde me erg prettig bij je en heb echt veel aan je gehad ook al heeft de relatie met mijn man het uiteindelijk helaas toch niet gered.”