Ervaringen van anderen

“De relatietherapie bij Rob heb ik ervaren als een waardevolle bijdrage aan mijn relatie.

Gedurende de sessies hangt er een open en toegankelijke sfeer waardoor kwetsbare momenten gedeeld konden worden. Deze sfeer werd voor mij onder andere gecreëerd doordat Rob ook voorbeelden uit eigen ervaring deelt.

Rob daagt je uit om vanuit een ander perspectief naar situaties te kijken, waardoor je de onderliggende pijn of angsten van je partner beter leert begrijpen.

Ik vond het fijn dat Rob tips en handvatten geeft waarmee je samen of juist persoonlijk aan de slag kunt. Indien nodig wordt aanvullende achtergrondinformatie of een verwijzing naar een boek verstrekt.”

“We hebben Rob als een hele toegankelijke, betrokken maar ook objectieve therapeut ervaren.

Na een moeilijke fase in ons huwelijk had Rob ons met de juiste vragen en sturing in no-time weer op de rit. Hij wist op objectieve wijze ons beiden de ruimte te geven in het gesprek waar we er als partners samen niet meer uit kwamen.

Onze gesprekken met Rob zijn een enorme katalysator geweest om na 12 jaar huwelijk een mooie verdieping te ervaren van onze relatie. Dankjewel Rob!”

“We found our contact with Rob exceptional.

We immediately felt at ease and comfortable within the environment.

We both found the sessions very useful to speak about our problems with an impartial party, who did not pass judgement but helped to guide the conversations so that each of us gained from the sessions.

The sessions helped us to speak about difficult times in our lives in a constructive manner, to try to regain the trust and communication in our relationship. I would certainly recommend Rob to others.”

lief hebben

Onze ervaring met Rob was goed en heeft ons goed verder geholpen. Zowel op persoonlijk niveau als samen.

Waar onze relatie in de vakantie op knappen stond staan we nu sterker dan ooit naast elkaar. De oplossing was simpel: blijf in gesprek en spreek de gevoelens en gedachten uit die je hebt. Dan weet je van elkaar dat je gehoord wordt.

Ook in de tijden dat het op andere vlakken minder ging heeft Rob goed mee gedacht in oplossingen i.p.v. problemen. Wij zijn Rob dankbaar voor zijn hulp en raden iedereen aan om eens langs te gaan als het niet lekker loopt.

“Ik heb de gesprekken met Rob als zeer prettig ervaren. Ik vond het bijzonder te merken dat mijn man echt een klik met Rob had, dat had ik echt niet verwacht.

Rob gaf duidelijke richtlijnen en een proces wat mij houvast gaf. Rob was ook bereid om andere wegen te bewandelen toen mijn man aangaf dat het voor hem niet lukte.

Rob bleef rust creëren dat vond ik zo knap, als ik het echt niet meer zag wist Rob toch weer lichtpuntjes te geven.

Hartelijk dank voor alles! Ik hoop je nog eens te spreken want ik voelde me erg prettig bij je en heb echt veel aan je gehad ook al heeft de relatie met mijn man het uiteindelijk helaas toch niet gered.”

“Onze relatie zat in een negatieve cirkel en ik (vrouw) besloot dat ik daar bij hulp wilde hebben. Mijn man had twijfels, maar is uiteindelijk toch meegegaan omdat ik dat  graag wilde.

Het vertrouwen tussen ons was geschonden en we wilden graag hulpmiddelen hoe we dit konden aanpakken zodat het vertrouwen weer zou groeien, we meer begrip voor elkaar konden opbrengen en om elkaar te snappen waar het fout ging.

We hebben het traject als heel erg prettig ervaren. Na 2x zagen we al dat we enorm groeide en de gesprekken thuis ook beter gingen. Met elkaar  praten zonder verwijten.

Het heeft een nieuwe start van onze relatie opgeleverd. We praten weer als vanouds, als er iets dwars zit luisteren we naar elkaars verhaal en lossen het op een fijne manier op, we nemen meer tijd voor elkaar en gunnen elkaar vrije tijd afzonderlijk van elkaar.

We kijken met een fijn gevoel terug op de gesprekken met Rob. Er was een fijne sfeer en er werd dieper gekeken naar het probleem zodat we de oorzaak konden oplossen.

Het voor iedereen een drempel is om hulp te zoeken, ook voor ons. Maar als je die drempel overgaat is het het 100% waard. Waar ik dacht dat ik nooit over mijn verdriet zou heen komen zitten we nu heerlijk in ons vel en lacht het leven ons toe!”

“In onze zoektocht naar hulp hadden wij geen twijfels omdat de reviews goed waren en omdat jouw stukje ons aansprak.

Wij wilden uitzoeken of er nog een toekomst samen in zat nadat het vertrouwen tussen ons gebroken was. Of het vertrouwen in elkaar en in onszelf kon worden hersteld. En voor de ontrouwe partner de zoektocht naar zichzelf en de oorzaak van de breuk.

Wij hebben het traject als zwaar en emotioneel ervaren. De gesprekken met jouw waren heel verhelderend waardoor wij snel weer met elkaar in gesprek konden komen, omdat je ons de juiste handvaten gaf, zonder belerend over te komen. Je liet ons in onze waarde. Je gaf ons een routekaart zodat wij beter bij ons gevoel konden komen. Het heeft ons in vele opzichten inzicht gegeven. In ons zelf en in elkaar. We kunnen beter praten met elkaar, luisteren naar elkaar, emotie tonen, grenzen aangeven, inleven in de ander en. Mijn man in het bijzonder kan beter bij zijn emotie komen zonder een muur op te trekken.

We zijn blij en dankbaar dat wij samen hulp hebben gezocht en wij met jou hulp de schouders eronder hebben kunnen zetten.  We kijken terug op een zwaar, emotioneel maar zeer waardevol traject. Waar ruimte was voor een lach en een traan. Waar we vanaf het begin het gevoel hebben gehad dat we ons niet hoefde te schamen en er gelijk voor ons gevoel een vertrouwelijke band was.

Tegen stellen die twijfelen willen wij zeggen: doe het alsjeblieft, het kan je zoveel inzicht geven. Het is misschien nog niet te laat. En Rob kan je inzicht en handvaten geven. Rob, nogmaals bedankt voor je hulp en de fijne gesprekken. Het heeft ons gebracht wat we aan het begin niet meer gedacht hadden.”