Praktische Zaken

Afspraak maken

Wil je meer informatie of een afspraak maken? Neem dan gerust contact met mij op. Het makkelijkst is om het formulier op de website in te vullen of een e-mail te sturen te sturen naar: rob@nieuwe-kansen.nl

Je kan me ook bellen en eventueel een voicemailbericht achterlaten. Ik ben ook via whatsapp te bereiken, laat altijd wel even je naam achter. Telefoon: 06-33352842

Afspraak afzeggen of verzetten

Wil je een gemaakte afspraak afzeggen of verzetten? Dat kan altijd, maar wel minimaal 24 uur van tevoren, anders breng ik de kosten van de afspraak in rekening.

Tarieven

Mijn coaching start met een kennismakingsgesprek van circa een uur. Op basis van de ervaring die jullie in dit gesprek opdoen, besluiten jullie of je met mij verder wilt gaan. Mochten jullie besluiten niet bij mij verder te gaan dan was dit gesprek gratis. Willen jullie wel met mij verder dan breng ik voor dit gesprek € 80,00 in rekening aangezien onze kennismaking jullie dan ook al wat heeft opgeleverd. Dit is dan jullie eerste belangrijke sessie is geweest. Naar mijn idee geeft dit jullie de mogelijkheid om je op een vrijblijvende manier te oriënteren op hulp die bij jullie past.

Vervolggesprekken:
Voor relatiecoaching ga ik uit van gesprekken van circa 90 minuten. De kosten per sessie zijn € 120,00.
Voor individuele coaching ga ik uit van gesprekken van circa 60 minuten. De kosten per sessie zijn € 80,00.
Alle genoemde tarieven zijn inclusief BTW.

Mocht jullie inkomen ontoereikend zijn voor bovenstaande tarieven, geef dat dan aan bij onze eerste kennismaking dan zoeken we samen naar een oplossing.

Facturatie

Na ieder gesprek ontvang je een factuur via de mail. Op de factuur staat een klant- en factuurnummer, je hebt 14 dagen om te betalen.

Vergoeding

Helaas is relatietherapie door vrijwel alle zorgverzekeraars uitgesloten van vergoeding. Ik heb er mede daarom voor gekozen mij niet aan te sluiten bij een beroepsvereniging.

Klachtenregeling

Als je een klacht hebt over de hulpverlening van Nieuwe-Kansen dan kunt je gebruik maken van onze klachtenregeling. Nieuwe-Kansen is hiervoor aangesloten bij Klachtenportaal Zorg. Zij nemen jouw klacht in behandeling, nemen contact met je op en bespreken het vervolgtraject. Klik hier om jouw klacht in te dienen.

Locaties

Huizen

Mijn eigen praktijk is gevestigd in Huizen.
Adres: Botterstraat 47, 1271 XL Huizen.

Locatie

Barneveld

Op woensdag en donderdag ben ik (op afspraak) aanwezig op de praktijklocatie van Blended Family in Barneveld.
Adres: Renswoudse straatweg 15b in Lunteren