Gratis Kennismaken

Vrijblijvend en gratis kennismaken

Elk traject begint bij ons met een kennismakingsgesprek, dit gesprek is altijd vrijblijvend.

We gaan direct met elkaar aan de slag, zodat jullie kunnen ervaren wie wij zijn en wat wij doen. Rustig achterover hangen is er niet bij. Voor ons is het belangrijk dat jullie in dit gesprek gaan ervaren of wat wij zeggen en doen, jullie helpt.

Wanneer jullie het gevoel krijgen dat wij niet degene zijn die jullie verder kunnen helpen dan is ons kennismakingsgesprek gratis. 

Willen jullie wel verder dan is dit gesprek ook direct jullie eerste belangrijke sessie geweest. Hiervoor ontvangen jullie een factuur.

De keuze om wel of niet verder te gaan na onze kennismaking, maken jullie rustig thuis en geven dit dan aan ons door. 

Naar ons idee geeft deze manier van kennismaken jullie de mogelijkheid om op een vrijblijvende manier de hulp  te vinden die het beste bij jullie past en toch in het eerste gesprek al direct aan de slag te gaan met de problemen die spelen binnen jullie relatie.

Gratis Inzichtgesprek

Misschien is een gesprek in onze praktijk nog net een brug te ver en vraag je je af of (relatie)therapie wat voor je is. In dat geval bieden we jullie een gratis ‘Inzichtgesprek’ aan. In dit gratis telefonische of online gesprek van 30 minuten beantwoorden we de vragen die jullie hebben en bespreken we met jullie de mogelijkheden van relatietherapie en wat het jullie relatie kan opleveren.

Vraag hieronder het gesprek aan dat het beste bij jullie past.

We hebben geen wachtlijst. Echt waar

Mensen die liever vandaag dan gisteren hulp nodig hebben, daar bouwen we ruimte voor in onze agenda.
Binnen 2 weken staat een eerste afspraak. 100% . Gegarandeerd!

Contact

Nieuwe-Kansen werkt samen met Blended Family bij relatietherapie.
Telefoon 06 - 333 528 42 7