Over ons

Rob

Mens, man, zoon, partner, vader en ….. (relatie)therapeut. Inmiddels alweer meer dan 20 jaar getrouwd, 2 dochters en woonachtig in Huizen.

Na mijn studie bedrijfseconomie heb ik 20 jaar in diverse managementfuncties gewerkt  in het bedrijfsleven. In dit werk haalde ik het meeste plezier uit het contact met mensen. Ik besloot daarom de 4-jarige post-hbo opleiding Ervaringsgerichte psychosociale hulpverlening en Gestaltgezinstherapie te volgen bij het Kempler Instituut Nederland (KIN). Inmiddels werk ik alweer meerdere jaren in mijn eigen praktijk Nieuwe-Kansen in Huizen.

In mijn eigen relatie heb ik ervaren wat er kan gebeuren wanneer je langzaam uit elkaar drijft. Midden in de puinhoop besloten we voor elkaar te kiezen en samen te ontdekken hoe we onszelf en onze relatie konden herstellen en opnieuw vormgeven. In die periode heb ik veel over mezelf en het effect van mijn gedrag op onze relatie geleerd.  

Vanuit mijn eigen ervaringen en opleiding ondersteun ik nu jou of je relatie in herstel, groei en verandering. Onbegrip, strijd en onmacht zorgen er vaak voor dat de liefde voor jezelf of de ander steeds minder voelbaar wordt.

Extra bijzonder vind ik het begeleiden van stellen die verder willen na vreemdgaan in hun relatie. Mensen die ervoor kiezen om ondanks alle gevoelens van pijn, verdriet, woede, schuld en schaamte, samen een weg van herstel te zoeken.

Rob Dekker, therapeut

Maurits

Net als ieder mens draag ik mijn geschiedenis. En mijn geschiedenis draagt mij. Ik ben Maurits van Urk en kom voort uit een gezin dat zijn uitdagingen kende en trouwde met mijn jeugdliefde.

Deze relatie hield ondanks allerlei hulp geen stand. Omdat deze relatie niet paste. Naast vele andere gebeurtenissen zijn deze twee zaken bepalend geweest voor de route in mijn leven. Het is mijn geschiedenis, de geschiedenis die mij draagt.

Door deze ervaringen en een boel opleidingen meer heb ik door het doorworstelen daarvan veel geleerd voor mezelf. En voor de mensen met wie ik werk. Ik geloof in trouw, liefde en heling. En ik geloof in loslaten, rouw en diepe dalen. Het leven is niet maakbaar, het leven is liefde. Soms heel aanwezig, soms helemaal weg.

Daar waar je het zoekt, zoek ik graag met je mee. Voor je relatie of jezelf. Samen met Rob of alleen. Naast het samenwerken met Rob werk ik samen met mijn liefde aan onze praktijk Blended Family in Barneveld.

WhatsApp-Image-2023-01-13-at-13.33.24-e1674054431637

Locaties in Huizen en Barneveld

Nieuwe-Kansen werkt samen met Blended Family. Het resultaat hiervan is dat onze diensten zowel in de omgeving van Huizen als de omgeving van Barneveld beschikbaar zijn. Daarnaast biedt de samenwerking onze cliënten nog meer directe beschikbaarheid van passende begeleiding.